Live stream - katso urheilua suorana ilmaiseksi netissä

Urheilutapahtumien seuranta on nykypäivänä todella helppoa. Urheilumaailman suuri ja monipuolinen tarjonta on siirtynyt yhä enemmän netin puolelle. Jopa sadat eri sivustot lähettävät urheilu live stream lähetyksiä eri sarjoista ja tapahtumista.

Maailman ensimmäinen livestream-lähetys tehtiin jo vuonna 1993. Livestreamaus perustuu tiedonsiirtoon, jossa katsoja näkee sisältöä samaan aikaan kun kuvattavaa materaalia ladataan/tallennetaan. Latauksen keskeydyttyä myöskin katselu keskeytyy.

Näin katsot urheilua ilmaiseksi netissä


Ilmaiset livestream lähetykset ovat helppoja löytää. Pääosin ilmaiset urheilu streamit lähetetään mainosrahotteisilla sivustoilla tai vedonlyöntisivustoilla. Vedonlyöntisivustot ostavat lähetysoikeuksia eri sarjoihin ja urheilutapahtumiin.

Vedonlyöntisivustoilla urheilu tv lähetykset ovat ilmaisia. Sivustoille täytyy kuitenkin rekisteröityä ja pelitilillä tulee olla vaikkapa vain 0,01€ rahaa. Talletettuasi vain minimimäärän rahaa pelitilille, olet oikeutettu näkemään urheilulähetykset. Talletusta ei ole kuitenkaan pakko pelata, vaan sen voi nostaa takaisin pankkitilille livelähetyksen jälkeen.

Parhaat live stream -sivustot urheiluun


Kolme sivustoa erottuvat selkeästi edukseen, kun puhutaan suorien live stream lähetysten näyttämisestä netissä. Unibet TV :stä saat katsottua hyvällä laadulla eri sarjojen otteluita. Yleensä Unibetillä on myös selostukset englanniksi, mutta esimerkiksi kaikki suomalaisten jalkapallon euroliigan karsintaottelut ovat livelähetyksinä suomalaisella selostuksella.

Nordicbet näyttää myös kattavasti eri lajeja ja on mm. Ruotsin jääkiekkoliigan SHL:n yhteistyökumppani. Näet siis kaikki SHL-ottelut suorana Nordicbetiltä. Voit lukea SHL-lähetyksistä lisää täältä --> SHL ilmaiseksi netissä

Bet365 on tunnettu hyvästä livevetotarjonnastaan ja samalla livestreameistä. Bet365 näyttää paljon isojen lajien otteluita, mutta myös hieman pienempiä lajeja.

Mitä urheilulajeja näet ilmaiseksi?Vedonlyöntisivustojen, kuten Unibetin ohjelmistosta löydät laajan urheilutarjonnan. Löydät eri lajit, kaikki suurimmat sarjat sekä urheilutapahtumat.

Jääkiekko live stream


Unibet TV, Nordicbet ja Bet365 näyttää live jääkiekko lähetyksiä monista eri liigoista, kuten NHL, KHL, CHL, SHL ja monia muita. Suomessa kaikki lähetykset eivät aina näy, kuten NHL tai KHL. Näät kuitenkin paljon Euroopan huippuliigojen otteluita suorana. Esimerkiksi Nordicbet näyttää kaikki CHL-ottelut 2016-17 ilmaiseksi! Lue lisää CHL live streamistä täältä -->>

Jalkapallo live stream


Jalkapalloa on tarjolla todella runsaasti! Valioliiga, La Liga, Bundesliga, Serie-A sekä lukuisat muut sarjat ovat näkyvissä ilmaiseksi. Varsinkin Unibet TV:llä sekä Bet365:llä on hyvä kattaus jalkapalloa! Näät joka päivä lähes kymmeniä eri otteluita suorana lähetyksinä ympäri maailman. Tarjolla on monia suomalaisten suosikkisarjoja. Unibet lähettää myös yksinoikeudella kaikki suomalaisten joukkueiden Euroliigojen ottelut! Et siis nää niitä mistään muualta.

Voit katsoa monia Euroopan huippuliigojen live jalkapallo lähetyksiä! Näät Unibet TV:stä, Nordicbetiltä sekä Bet365:ltä muunmuassa La Ligaa, Bundesligaa, Italian Serie A:ta tai vaikka Ranskan Ligue 1:stä!Koripallo live stream


Koripallon ystävät näkevät myös edellä mainituilta sivustoilta paljon huippukorista! Unibet, Nordicbet ja Bet365 näyttävät kaikki suorana NBA-otteluita ja mm. Unibet TV:stä näät myös Euroopan huippusarjojen otteluita!

Näet mm. VTB-liigassa pelaavan Loimaan Bisonsin otteluita ja Petteri Koposen tähdittämän Khimkin matsit niin VTB:ssä kuin Euroliigassakin! Näät myös Susijengi-kapteenin Shawn Huffin otteita Saksan BEKO-liigassa sekä myös Eurocupissa pelaavan Las Palmaksen ja Sasu Salinin otteluita!

Snooker live stream


Snookeria näytetään livelähetyksinä paljon! Kaikki isoimmat turnaukset, kuten World Cup 2016, Championship Leaguen turnaukset sekä China Open ja Welsh Open lähetetään livenä. Parhaiten pystyt seuraamaan Snookeria Bet365-livelähetysten kautta. Pääset Bet365:lle suoraan tästä --->>

Snookerin ammattilaisturnaukset alkavat syksyllä ja päättyvät perinteisesti MM-kisoihin keväällä. Turnauksia järjestetään kolmenlaisia.

Kutsuturnaukset

Kutsuturnauksissa nimensä mukaisesti tietyt pelaajat kutsutaan pelaamaan. Vuosittain kutsuturnauksia järjestetään reilu kymmenen kappaletta. Monesti kutsuturnausten rahapalkinnot voivat nousta lähes lähelle MM-kisojen palkintorahoja.

Snookerin MM-kisat

Snookerin MM-kisat luetaan myös kutsuturnaukseksi. Vuoden 2015 mestaruuden voitti Stuart Bingham. 2016 vuoden kisat järjestetään Englannissa, Sheffieldissä 16.4.2016.

Yhtenä ennakkosuosikkina turnaukseen lähtee jälleen Ronnie O'Sullivan, joka on voittanut maailmanmestaruuden aiemmin jopa viisi kertaa.

Ranking-turnaukset

Snookerin ranking turnauksia järjestetään n. 10 turnausta vuosittain. Turnauksista pelaajat keräävät ranking-pisteitä. Snookerissa kunkin pelaajat pisteet lasketaan kahden peräkkäisen kauden ajalta voimassaolevaan ranking-listaukseen. Pisteitä saa enemmän, mitä pidemmälle turnauksissa etenee.

Suurin ja arvostetuin ranking-turnaus on UK Championship. Kyseinen turnaus on myös koko snookerin mittakaavassa arvostetuin heti MM-kisojen jälkeen. Seuraava UK Championship järjestetään 24.11.2015.

Euro/Asia Tour

Pienempiä ammattilaisturnauksia järjestetään Euroopassa ja Aasiassa. Kyseisissä turnauksissa on usein mukana nimettömämpiä ja ranking-sijoitukseltaan heikompia pelaajia. Myös rahapalkinnot ovat selvästi pienempiä.

Turnauksia järjestetään Euroopassa mm. Bulgariassa, Gibraltarilla, Latviassa ja Puolassa. Aasiassa turnauksia voi olla eri puolilla Kiinaa tai esimerkiksi Thaimassa.

Tennis live stream


Tennistä pystyt seuraamaan kaikki ATP:n isoimmat turnaukset ja useasti myös pienemmätkin turnaukset. Näet kaikki Grand Slam turnaukset kuten Wimbledonin, Australian- ja Ranskan avoimet sekä Yhdysvaltain avoimen tennisturnauksen. Sivustot, kuten jälleen Unibet, Nordicbet ja Bet365 lähettävät niin miesten ATP kuin myös naisten WTA-otteluita runsaasti!


Nordicbet näyttää paljon ATP- ja WTA-tennisturnauksia suorana!

MLB live stream


MLB ja Baseball-fanit voivat katsoa lähes jokaisen ottelun suorana lähetyksenä Unibetilta ja Bet365:ltä. MLB kausi on pitkä ja pystyt katsomaan vaikka koko kauden näiltä sivustoilta ilmaiseksi. MLB on penkkiurheilijana vedonlyöjän unelma, sillä pelejä tulee joka päivä useampia yli puolen vuoden ajan.

MLB playoffs suorana

MLB postseasonille etenee runkosarjan jälkeen kahdeksan joukkuetta. Runkosarjan päättymisen jälkeen National- ja American Leaguen neljänneksi ja viidenneksi sijoittuneet joukkueet pelaavat Wild Card-kierroksen. Voittajat etenevät viimeisen kahdeksan parhaan joukkoon. Unibet TV:stä ja Bet365:stä näät myös playoff-ottelut ja kaikki ratkaisuhetket!

eSports live stream


Esports on yksi nopeimmin kasvavista peleistä! Isoimpiin Esports-turnauksiin järjestetään myös paljon livelähetyksiä. Löydät eri eSports live lähetyksiä turnauksista runsaasti Unibet TV:stä. Lähetyksiä on monesta eri pelistä. Näät erimerkiksi hyvin suositun Counter Stike GO:n turnauksia ja otteluita. Lisäksi näät mm. Dota 2, League of Legends, Starcraft 2 ja Heartstone matseja.

eSports vedonlyönti


eSports on myös todella suosittu vedonlyöjien keskuudessa. Pelivaihdot alkavat olemaan suuria ja otteluihin löytyy yhä useammalta sivustolta paljon pelikohteita. Jos sinua kiinnostaa lyödä vetoa eSportsista, suosittelemme lukemaan meidän eSports vedonlyönti-artikkelimme! Seuraa myös vihjeosiotamme, sillä teemme myös pelisuosituksia eSports-otteluihin!

Siirry katsomaan lempiurheiluasi suorana seuraavilta sivustoilta!Live stream - katso urheilua suorana ilmaiseksi netissä