Pelimiehen paketti Liiga Playoffs 2016 Ma 28.3

maanantai 28.03.2016 11:51


Pelimiehen paketti Liiga Playoffs 2016 Ma 28.3
Pelimiehen paketti tarjoaa vihjeet Liiga Playoff 2016 -otteluihin. Tarjoamme jokaiselle kierrokselle vähintään yhden vihjeen, joita pääset kanssamme jännittämään aina loppuun saakka.

Liiga Playoffs 2016


Liigan pudotuspelit ovat alkaneet! Onko Ruutu -tunnukset jo hallussa? Ruudun kautta pystyt seuraamaan suosikkisi taivalta aitopaikalta ja jännittämään vetolappujen kohtaloa kanssamme.

Jos tunnuksia ei vielä ole, niin saat ne täältä .

Tarjoamme herkullisia vihjeitä jokaiselle kierrokselle ja tulemme seuraamaan pudotuspelejä aina viimeiseen otteluun saakka.

Kautta ennen tekemämme ennakko osui suurilta osin täysin oikeaan. Playoff-joukkueissa ei ole suurempia yllätyksiä, joten runkosarja oli aikalailla odotusten mukainen. Paras seitsemästä sarjat tulevat tarjoamaan todella paljon viihdettä ja asemat kiikkuvat puolelta toiselle jatkuvasti.

Tampereen Tappara siirsi Rauman Lukon kesälomille 4-1 otteluvoitoin ja sinetöi näin oman paikkansa välierissä.


Ottelut 28.3


Pelicans vs. HIFK


HIFK onnistui pitämään pintansa kotona, kun helsinkiläiset ottivat 2-1 voiton Pelicansista. Lahtelaiset syyllistyivät jäähyilyyn omaa tyhmyyttään, sillä suurin osa joukkueen kärsimistä kakkosista olivat vääriä vaihtoja. HIFK:n ylivoima ei ole ollut terävimmillään ja Pelicansilla on sitä kiittäminen, ettei lukemat revenneet. Pelicansin tasoitus oli ottelutapahtumiin nähden yllätys, mutta joukkue näytti tällä osumalla sitkeytensä. HIFK oli koko ottelun ajan hallitsevampi osapuoli, mutta pitkät pyöritykset eivät tuottaneet tulosta. Ville Husso palasi yhden pelin huilin jälkeen helsinkiläisten maalille ja hoiti hommansa kiitettävästi. Pelicansin maalilla Niko Hovinen on löytänyt oivan vireen ja hänen otteiden täytyy pysyä samanlaisina, jotta Pelicans voi vielä nousta sarjassa.

Sarja on katkolla HIFK:lle, mutta tehtävä ei edelleenkään tule olemaan helppo. Pelicans pistää varmasti kaikkensa peliin, jotta kausi venyy ainakin seitsemänteen peliin. Lahtelaisilla on kaikki mahdollisuudet venyttää sarjaa, mutta samalla HIFK haluaa varmasti katkaista sarjan tähän peliin. Pelicans on osoittanut sitkeytensä, eikä joukkue ole helposti siirrettävissä sivuun. Kotiottelu varmasti sytyttää Pussinokat kovaan taisteluun.

Lue vihje----> täältä

TPS vs. Kärpät


Kärpät otti kotiottelussaan kolmannen kiinnityksen, kun oululaiset korjasivat ottelun 5-2 nimiinsä. Kärpät karkasi ottelussa kahden maalin johtoon, mutta TPS tasoitti ottelun pikavauhtia ja näytti jälleen oman vaarallisuutensa. Kärpät kuitenkin hoiti ottelun selvästi nimiinsä, kun Sebastian Aho toimi kapellimestarina. Turkulaisille ei jäänyt lopulta mitään sanottavaa, kun Kärpät vyöryi vakuuttavaan kotivoittoon. TPS syyllistyi jälleen jäähyilyyn ja on toisaalta ihme, että ratkaisuun meni aikaa noin paljon. Tasakentällisin pari on suhteellisen tasainen, mutta Kärppien materiaaliero näkyy varsinkin erikoistilanteissa hyvin räikeästi. Puolustus on hyvin jämäkkä ja Sami Rajaniemi toimii viimeisenä pelastajana.

TPS lähtee kotiotteluunsa veitsi kurkulla ja nyt joukkueen täytyykin löytää oikea pelisuunnitelma kyseiseen otteluun. Jäähyt ovat tappaneet joukkueen energiaa liikaa tässä ottelusarjassa, mutta joukkueen täytyy silti pitää röyhkeää linjaa, jotta Kärppien tähdet saadaan pysäytettyä. Teemu Lassila on turkulaisten maalilla huikeassa vireessä ja miehen otteiden täytyy edelleen pysyä samalla tasolla.

Lue vihje---> täältä


SaiPa vs. JYP


SaiPa kävi ryöstämässä vaihderikkaan pelin jälkeen kiinnityksen Jyväskylästä, kun joukkue otti 2-3 voiton. JYP karkasi jo johtoon, mutta SaiPa punnersi itsensä tasoihin ja ohi Chad Raun ja Matti Järvisen osumilla. Ville Hämäläinen näytti ratkaisevan pelin tyhjään maaliin syntyneellä osumalla, mutta JYP tuli Darryl Boycen osumalla 32 sekuntia ennen loppua takaisin maalin päähän. Tämä osuma toimii hyvänä esimerkkinä siitä, että SaiPa kaipaisi kipeästi Jussi Markkasen palveluksia maalilleen. Mikko Luoma veti omasta päästä vedon kohti SaiPan maalia ja Nieminen sylki kiekon viitisen metriä eteensä. Boyce pääsi siirtämään tämän virheen jälkeen kiekon reppuun ja JYP oli jälleen taistelussa mukana. Niemisen onneksi lukemat pysyivät näissä ja SaiPa pääsee hakemaan tasoitusta ottelusarjaan kotiotteluunsa.

SaiPa näytti ennen edellistä ottelua olevansa valmis kesälomille, mutta niin vain joukkue keräsi vielä itsensä taisteluun mukaan. Joukkue näyttää voittavan aina Chad Raun tehdessä maalin, joten SaiPa-fanien kannattaa laittaa kädet ristiin miehen maalin puolesta. JYP on edellä tässä ottelusarjassa ja olisi hienoinen ihme edelleen, että SaiPa nousisi tasoihin tai ohi. JYP puolustaa hyvin kurinalaisesti ja David McIntyre loistaa edelleen näkymättömyydellään.

Lue vihje---> tästä