Liveveto

Liveveto (live-vedonlyönti tai live-veikkaus) on kohtuu uusi ilmestys vedonlyöntitoimistojen tuotteissa. Livevedon idea on yksinkertainen: voit lyödä vetoa eri pelitapahtumista pelin ollessa käynnissä. Uusista tuotteista kuten livevedosta löytyy yleensä hyvin pelattavaa, koska pelaajat eivät tiedä kuinka sitä tulisi pelata.

Live-veikkauksessa voit pelata myös siitä kuka tekee seuraavan maalin, kulmapotkun, vaparin jne. Näistä saa tylsäänkin tv-peliin mukavasti maustetta.

Livevedolla jännitystä otteluihin


Liveveto on hieno innovaatio vedonlyöntimarkkinoille ja tulee varmasti kasvattamaan vain suosiotaan jatkuvasti parantuvan mobiilipelaamisen myötä. Livevetojen kautta vedonlyöjä pääsee keskelle toimintaa myös ottelun aikana, joka varmasti lisää jännitysmomenttia pelien suhteen. Oikein analysoituna livevedoista voi tehdä myös hyvin voittoa.

Voit myös seurata monia otteluita suorana peliyhtiöiden omasta liveseurannasta. Yksi parhaista peliyhtiöistä livevetoihin on Bet365 , koska heillä on korkeat kertoimet, paljon pelattavaa ja hyvät tilastot liveotteluista. Toinen hyvä paikka livevetoihin on suomalaisten suosikki Unibet .


Livevetobonukset


Parhaat livevetobonukset löydät NetBetiltä ja 10Betiltä .

Sivusto

Bonus

Koodi

Avaa tili

1. Betsafe - Lue arvostelu 50€ ilmaisveto Ei bonuskoodia Avaa tili
2. Expekt  - Lue arvostelu 50€ riskitön veto
ilman kierrätysvaatimuksia
Ei bonuskoodia Avaa tili
3. Veikkaushuone - Lue arvostelu 100%/100€ VEIKKAUSHUONE100 Avaa tili
4. Vikibet - Lue arvostelu 100%/100€ bonus Ei bonuskoodia Avaa tili
5. Guts - Lue arvostelu 100%/100€ SPORT Avaa tili
6. Nordicbet - Lue arvostelu 50€ ilmaisveto Ei bonuskoodia Avaa tili
7. 24hBet - Lue arvostelu 100%/50€ SUOMI100 Avaa tili
8. Unibet - Lue arvostelu 100%/100€
+ 10€ ilmainen mobiiliveto
Ei bonuskoodia Avaa tili
9. LeoVegas - Lue arvostelu 100%/50€ bonus Ei bonuskoodia Avaa tili
10. Bet365 - Lue arvostelu 100%/100€ Pelitilisi kautta Avaa tili
11. Bethard - Lue arvostelu 100% / 100€ Ei bonuskoodia Avaa tili
12. NetBet - Lue arvostelu 50%/50€ + 10€ ilmainen mobiiliveto WELCOME50 Avaa tili
13. Betsson - Lue arvostelu 100%/100€ Ei bonuskoodia Avaa tili
14. Betway - Lue arvostelu 100%/100€ Ei bonuskoodia Avaa tili


Eniten kohteita tarjoavista vedonlyöntisivustoista kannattaa tarkastaa Bet365:n 100€ ensitalletusbonus sekä Unibetin 100€ talletusbonus.

Bonukset livevetoihin annetaan yleensä ilmaisvetona (riskitön veto) ja talletusbonuksena. Ilmaisvedolla saat veikata ottelua ilman riskiä. Vedon hävitessä panoksesi palautetaan sinulle ja saat uuden mahdollisuuden.

Vedonlyöntibonuksilla saat itsellesi enemmän pelirahaa ja mahdollisuuksia voittoihin.


Livevetokertoimet


Livevetokertoimet muuttuvat pelitilanteiden ja -ajan myötä. Mutta kun kerran olet saanut livevedon hyväksytysti sisään, kerroin ei tämän jälkeen enää muutu. Parhaat kertoimet livevetoon löydät ulkomaisilta peliyhtiöiltä. Lisäksi ulkomaiset yhtiöt tarjoavat kertoimia kymmeniin livekohteisiin joka päivä.

Palautusprosentti


Livedon palautusprosentti Veikkauksella on 90%. Ulkomaisilla peliyhtiöillä yleensä tätä korkeampi aina 98% asti.


Liveveto-ohjeet


Livevedossa kannattaa tarkkailla nimenomaan ottelun tilastoja ja verrata kuinka hyvin ne ovat linjassa annettuihin kertoimiin. Esimerkiksi Bet365 tarjoaa jalkapallon liveotteluihin seuraavat tilastot:

  • laukaukset maalia kohti
  • laukaukset ohi maalin
  • hyökkäykset
  • vaaralliset hyökkäykset

Katsoitpa peliä tai et, näistä saa kohtalaisen hyvän kuvan kumpi joukkueista on hallinnut peliä. Silloin tällöin peliyhtiön kertoimenlaskija nukkuu eikä ole muuttanut kertoimia vastaamaan pelitilannetta ja sinulla on paikka iskeä tähän. Liveveto-ammattilaiset käyttävät hyväkseen suurimmaksi osaksi pelkästään näitä tilastoja, sillä kymmenien ottelujen yhtäaikainen katsominen olisi mahdotonta.

Tilastojen lisäksi livevedonlyönnissä kannattaa huomioida peliaika. Ottelun peliaika vähentyy jatkuvasti ja tämän myötä tietyt tapahtumat tulevat tapahtumaan erittäin todennäköisesti tai erittäin epätodennäköisesti. Toisin sanoen kertoimet pienentyvät ja kasvavat rajustikin peliajan käydessä umpeen. Yleensä parempia pelikohteita tällöin ovat suurikertoimiset ja epätodennäköiset kohteet, joiden todennäköisyyttä vedonvälittäjät tai vetopörssien pelaajat ovat aliarvioineet.

Kannattaa myös muistaa, että kaikki live-lähetykset eivät välttämättä ole täysin livejä, vaan niissä voi esiintyä pientä viivettä. Tietyt tapahtumat muuttavat kertoimia paljonkin ja tässä voi joskus haksahtaa lyömään vedon, jonka ottelua livenä seuraava olisi taatusti jättänyt lyömättä.

Säännöt


Veikkauksen livevedossa on päivittäin tarjolla vain 10 ottelua. Minimipanos on 1€ ja maksimi vain 20€ ja päivän aikana livevetoa voi pelata 300€ edestä. Ulkomaisilla peliyhtiöillä nämä rajat ovat huomattavasti korkeammat. Lisäksi suurimmat yhtiöt tarjoavat kymmenittäin liveveto-otteluita pelattavaksi joka päivä.

Livevetosäännöt koskevat yleensä peliyhtiön voitonjakoa, voitonmaksua, kohteita, kertoimia, panostusta ja yleisiä pelaamisen sääntöjä. Tärkeimmät kohdat näistä ovat voitonjakoa, -maksua sekä panosten palauttamista koskevat säännöt.

Livevetosäännöt vaihtelevat peliyhtiöittäin ja niihin pääset tarkemmin tutustumaan kyseisen yhtiön omilta sivuilta.


Livevetokohteet


Livetokohteet vaihtelevat laidasta laitaan. Tarjolla on usein jalkapalloa, jääkiekkoa, tennistä, koripalloa, lentopalloa. Joskus myös krikettiä, pöytätennistä ja jopa keilaustakin.

Livevetokohteet ovat usein myös seurattavissa peliyhtiön omassa liveseurannassa. Liveseurannassa voit katsoa otteluita ilmaiseksi. Yleensä tämä vaatii sen, että sinulla on edes jonkin verran rahaa pelitililläsi tai voimassa oleva veto sisässä.


Liveveto netissä


Liveveto netissä on sairaan helppoa ja varsin hauskaa ajanvietettä. Tylsästä Veikkausliiga-ottelustakin tehdään Mestarien Liigan finaali pienellä livebetsauksella.

Liveveto osuu kuin naula päähän nettipelaamiseen, missä livevideot ja muu interaktiivinen toiminta ottaa isoja harppauksia koko ajan parantuvat teknologian myötä.

Mobiili


Live-veikkaus onnistuu mainiosti myös mobiililaitteilla. Puhelimet saattavat olla aavistuksen liian pieniä tähän, mutta tableteilla homma toimii hyvin. Ensitalletus on helpompi hoitaa pöytäkoneelta, mutta livevedot voikin sitten naputella tabletilla omalta sohvalta peliä seuraten.