Tulosveto

Tulosveto on peli, jossa veikataan yhden ottelun oikeaa lopputulosta varsinaisella peliajalla. Mikäli veikkaus kohdistuu useampaan otteluun samanaikaisesti, on kyseessä moniveto. Kotimaiselle Veikkaukselle tulosveto tuli pelivalikoimaan vuosi pitkävedon jälkeen vuonna 1994.

Parhaat kertoimet tulosvetoon löydät netistä. Veikkaushuone on yksi suosituimmista pelipaikoista suomalaisten keskuudessa.

Tulosveto netissä


Veikkauksen ja ulkomaisten peliyhtiöiden tulosvetotarjonnassa on suuria eroja – ulkomaisten peliyhtiöiden hyväksi.

  • Netin vedonlyöntisivustot tarjoavat kiinteitä tulosvetokertoimia, joten tiedät aina lopullisen kertoimesi vetoa lyödessäsi
  • Toiseksi saat esimerkiksi Veikkaushuoneelta huomattavasti Veikkausta suurempia kertoimia
  • lisäksi kohteita on tarjolla enemmän
  • saat bonuksia talletuksillesi
  • suuremmat panosrajat

Internetin vedonlyöntitoimistot ovat luotettavia, tarjoavat nopeat nettipankkisiirrot, suomenkielisen asiakaspalvelun, paremmat kertoimet, suuremman kohdevalkoiman sekä live-lähetyksiä otteluihin. Miksi siis pelaisit Veikkauksella?

Sivusto

Bonus

Koodi

Avaa tili

1. Betsafe - Lue arvostelu 50€ ilmaisveto Ei bonuskoodia Avaa tili
2. Expekt  - Lue arvostelu 50€ riskitön veto
ilman kierrätysvaatimuksia
Ei bonuskoodia Avaa tili
3. Veikkaushuone - Lue arvostelu 100%/100€ VEIKKAUSHUONE100 Avaa tili
4. Vikibet - Lue arvostelu 100%/100€ bonus Ei bonuskoodia Avaa tili
5. Guts - Lue arvostelu 100%/100€ SPORT Avaa tili
6. Nordicbet - Lue arvostelu 50€ ilmaisveto Ei bonuskoodia Avaa tili
7. 24hBet - Lue arvostelu 100%/50€ SUOMI100 Avaa tili
8. Unibet - Lue arvostelu 100%/100€
+ 10€ ilmainen mobiiliveto
Ei bonuskoodia Avaa tili
9. LeoVegas - Lue arvostelu 100%/50€ bonus Ei bonuskoodia Avaa tili
10. Bet365 - Lue arvostelu 100%/100€ Pelitilisi kautta Avaa tili
11. Bethard - Lue arvostelu 100% / 100€ Ei bonuskoodia Avaa tili
12. NetBet - Lue arvostelu 50%/50€ + 10€ ilmainen mobiiliveto WELCOME50 Avaa tili
13. Betsson - Lue arvostelu 100%/100€ Ei bonuskoodia Avaa tili
14. Betway - Lue arvostelu 100%/100€ Ei bonuskoodia Avaa tili


Tulosveto netissä pelattuna on helppoa ja tarjoaa mukavasti lisäjännitystä suosikkiotteluidesi seuraamiseen.

Tarjolla on paljon sarjoja ja voit lyödä niistä vetoa myös livenä otteluiden aikana. Liveveto tarjoaa tällä hetkellä eniten voittomahdollisuuksia kaikista vedonlyönnin muodoista ja tämä on mahdollista vain netissä.

Mobiili


Tulosvetokohteita löytyy myös mobiililaitteilla pelattuna. Puhelimella näyttö voi mennä hieman pieneksi, mutta hupipelaamiseen taulutietokone alkaa olemaan jo erittäin kätevä laite.

Silloin tällöin mobiiliveikkaajille on tarjolla erikoisbonuksia ja -tarjouksia. Näitä kannattaa tarkkailla ja hyödyntää ehdottomasti.


Tulosvetobonukset


Tulosvedon bonukset tarkoittavat tervetulias- ja talletusbonuksia. Vedonlyöntibonuksia tarjoavat ulkomaiset vedonlyöntiyhtiöt uusille asiakkailleen.

Tervetuliaisbonukset ovat yleensä ilmaisvetoja. Ilmaisvedolla veikkaat tiettyä tulosta ja mikäli veto ei voita, saat panoksesi takaisin.

Tulosvetobonus annetaan sinulle usein myös talletuksen yhteydessä. Esimerkiksi teet talletuksen ja saat tuplasti enemmän pelirahaa pelitilillesi.

Veikkaushuone tarjoaa juuri tällaista bonusta tulosvetoon ja tuplaa talletuksesi 100€ asti.


Tulosvetokertoimet


Kuinka tulosvedon kertoimet määräytyvät? Kiinteät kertoimet määräytyvät kertoimenlaskijoiden analyysin mukaan.

Muuttuvat kertoimet lasketaan kaavalla: palautus%*pelivaihto / tuloksen panossumma. Esimerkiksi palautusprosentin ollessa 85%, pelivaihdon ollessa 310 000€ ja tulokselle 1-1 pelatun panosmäärän ollessa 52 000€, on kerroin tällöin 0,85*310000/52000 = 5,06.

Kuten yllä mainitsimme internetin vedonlyöntitoimistot tarjoavat kiinteitä tulosvetokertoimia. Näin ollen tiedät heti lopullisen kertoimesi ja voit valikoida ylikertoimet pois.

Sinun ei siis tarvitse odottaa lähelle kohteen sulkeutumista tietääksesi lopullisen kertoimen kuten Veikkauksella. Eikä pelätä, että vedonlyöntiyhtiö myöhemmin alkaa muuttamaan kiinteänä pelattua kerrointa.

Pahimmassa tapauksessa Veikkauksen tulosvedossa kertoimesi tippuu vedonlyönnin jälkeen ja huippukertoiminen tulosveto sulaa alikertoimeksi.

Tarkasta myös vedonlyöntipörssien tulosvedot. Vetopörssit tarjoavat perinteisiä vedonlyöntitoimistoja parempia tulosvetokertoimia. Mikäli pelin vaihto vain riittää, löydät näistä paljon pelattavaa.

Palautusprosentti


Miksi ulkomaisilla peliyhtiöillä on Veikkausta suuremmat tulosvedon kertoimet? Koska niillä on suurempi tulosvedon palautusprosentti. Veikkauksen tulosvedon palautusprosentti on 80, kun se kansainvälisesti vaihtelee 85-88% välillä.

Tätä kautta tarjolla on suurempia kertoimia ja suurempia voittoja. Toisin päin ajateltuna sinä maksat enemmän vedostasi Veikkaukselle kuin esimerkiksi Unibetille. Yhden kuuluisan elektroniikka-ketjun sanoja lainatakseen: “Se nyt on vaan…”.


Tulosveto-ohjeet


Tulosvedon muotoja Veikkauksella ovat hajarivi, säästöjärjestelmä ja järjestelmä. Hajarivissä veikkaat yhtä maalimäärää kummallekin ottelun joukkueelle.

Järjestelmässä valitset enemmän kuin yhden maalimäärän joukkueille ja säästöjärjestelmässä voit sulkea pois tasapelin, koti- tai vierasvoiton veikkauksestasi.

Säännöt


Tulosvetosäännöt koskevat yleensä peliyhtiön voitonjakoa, voitonmaksua, kohteita, kertoimia, panostusta ja yleisiä pelaamisen sääntöjä. Tärkeimmät kohdat näistä ovat voitonjakoa, -maksua sekä panosten palauttamista koskevat säännöt.

Tulosvetosäännöt vaihtelevat peliyhtiöittäin ja niihin pääset tarkemmin tutustumaan kyseisen yhtiön omilta sivuilta.


Tulosvetokohteet


Tulosvetokohteet ovat yleensä jalkapalloa, jääkiekkoa, pesäpalloa ja joskus jopa koripalloa ja salibandyakin.

Jalkapallon tulosvetoa voi pelata kaikista suosituista sarjoista ja kilpailuista kuten Valioliigasta, La Ligasta, Bundesliigasta, Allsvenskanista, Veikkausliigasta sekä Mestareiden Liigasta. Mestaruussarjojen lisäksi tarjolla on kohteita myös ala-divisioonista.

Jääkiekossa tarjolla NHL:ää, SM-Liigaa, KHL:ää ja muita eurooppalaisia sarjoja.


Tulosvetovihjeet


Varsinaisia vihjeitä tulosvetoon on hankalampi löytää kuin pitkävetoon. Yleisenä vihjeenä voi kuitenkin sanoa kolme asiaa.

  1. Avaa tili usealle vedonlyöntitoimistolle, jotta voit verrata niiden kertoimia ja pelata aina korkeimpaan kertoimeen
  2. hyödynnä tulosvetobonukset ja ilmaisvedot
  3. muista tarjota kaverillekin, kun isompi veto napsahtaa.
Tulosveto