Valitse parhaat vedonlyöntisivustot

Parhaat vedonlyöntisivustot tarjoavat pelaajilleen huomattavia etuja. Riskittömät vedot, parhaat kertoimet ja vedonlyöntibonukset ovat esimerkkejä, mitä parhaat vedonlyöntisivut pelaajilleen tarjoavat.

Parhaat vedonlyöntisivustot 2016


Alla olevassa listassa löytyvät kaikki parhaat vedonlyöntisivut vuodelle 2016.

Sivusto

Bonus

Koodi

Avaa tili

1. Veikkaushuone - Lue arvostelu 100%/100€ VEIKKAUSHUONE100 Avaa tili
2. Guts - Lue arvostelu 100%/100€ SPORT Avaa tili
3. Betsafe - Lue arvostelu 50€ ilmaisveto Ei bonuskoodia Avaa tili
4. Expekt  - Lue arvostelu 50€ riskitön veto
ilman kierrätysvaatimuksia
Ei bonuskoodia Avaa tili
5. Vikibet - Lue arvostelu 100%/100€ bonus Ei bonuskoodia Avaa tili
6. Nordicbet - Lue arvostelu 50€ ilmaisveto Ei bonuskoodia Avaa tili
7. BetRedKings - Lue arvostelu 300% bonus 10EURO40 Avaa tili
8. Coolbet - Lue arvostelu 150€ bonus COOL150 Avaa tili
9. 24hBet - Lue arvostelu 100%/50€ SUOMI100 Avaa tili
10. Unibet - Lue arvostelu 100%/100€
+ 10€ ilmainen mobiiliveto
Ei bonuskoodia Avaa tili
11. Bet365 - Lue arvostelu 100%/100€ Pelitilisi kautta Avaa tili
12. Bethard - Lue arvostelu 100% / 100€ Ei bonuskoodia Avaa tili
13. NetBet - Lue arvostelu 50%/50€ + 10€ ilmainen mobiiliveto WELCOME50 Avaa tili
14. Betsson - Lue arvostelu 100%/100€ Ei bonuskoodia Avaa tili
15. Redbet - Lue arvostelu 100%/100€ URHEILU1 Avaa tili
16. Betway - Lue arvostelu 100%/100€ Ei bonuskoodia Avaa tili
17. LeoVegas - Lue arvostelu 100%/50€ bonus Ei bonuskoodia Avaa tili
18. 10Bet - Lue arvostelu 50%/200€ FD100 Avaa tili
19. Optibet - Lue arvostelu 50%/50€ FIRSTSPORTSBONUS Avaa tili
20. RealDealBet - Lue arvostelu 100%/100€ RDB100 Avaa tili
21. SBOBET - Lue arvostelu 15%/250€ DEPBON12 Avaa tili
22. Matchbook - Lue arvostelu 20€ ilmaisveto Ei bonuskoodia Avaa tili
23. Betfair - Lue arvostelu 20€ ilmaisveto Ei bonuskoodia Avaa tili
24. SuomiVegas - Lue arvostelu 100%/100€ Ei bonuskoodia Avaa tili


On mahdotonta sanoa yksinkertaisesti, mikä on kaikista paras vedonlyöntisivusto. Vedonlyöjät arvostavat eri tavoin eri asioita; jotkut haluavat nimenomaan hyvät vedonlyöntibonukset, toiset haluavat mahdollisimman laajan pelivalikoiman ja kolmas taas mahdollisimman toimivan live- ja mobiilipelaamisen.

Onkin suositeltavaa luoda pelitili usealle eri sivustolle, sillä pelivalikoimat ja etenkin niiden kertoimet vaihtelevat hyvin paljon. Kun sinulla on pelitili usealla eri vedonlyöntisivustolla, on kertoimien vertailu helppoa ja pystyt pelaamaan haluamaasi kohdetta sivustolla, joka tarjoaa siihen parhaat kertoimet. Ensitallettajille tarjottavat vedonlyöntibonukset antavat lisäksi uudelle vedonlyöjällä helpon tilaisuuden kasvattaa pelitiliään.

Mikä tekee vedonlyöntisivustosta hyvän/huonon?


Hyvät pelisivustot rakentavat sivustojaan ensisijaisesti pelaajaa ajatellen. Tämä tarkoittaa käytännössä ainakin seuraavia asioita:

  1. Korkea palautusprosentti ja tätä kautta korkeat kertoimet
  2. Laaja pelivalikoima suomalaisia kiinnostaviin kohteisiin
  3. Sujuvasti toimiva käyttöliittymä sekä pöytäkoneella että mobiililaitteilla käytettynä
  4. Suomenkielinen nettisivusto ja asiantunteva suomalainen asiakaspalvelu
  5. Vedonlyöntibonukset ja muut edut pelaajille
  6. Live-vedot ja kohteiden reaaliaikainen seuraaminen
  7. Nopeat talletukset ja kotiutukset

Palautusprosentti ja kertoimet


Palautusprosentti määrittelee, kuinka paljon kokonaispelivaihdosta jaetaan voittoina takaisin pelaajille. Se voidaan laskea suoraan sivuston kertoimien avulla. Matemaattinen kaava palautusprosentin laskemiseen perinteisissä 1X2 -peleissä on:

(1/kotivoiton kerroin)*100 + (1/tasapelin kerroin)*100 + (1/vierasvoiton kerroin)*100

Esimerkiksi Veikkaushuoneen 24.3.2016 pelattavaan Lukko - Tappara -jääkiekkopeliin kertoimet ovat 2,09 Lukolle, 3,8 tasapelille varsinaisen peliajan jälkeen ja 3,3 Tapparan voitolla.

Sijoitetaan luvut kaavaan ja saadaan vastaukseksi 104,47.

Kun tästä luvusta miinustetaan 100, saadaan selville vedonlyöntisivuston voittomarginaali eli tässä 4,47%

Palautusprosentti sen sijaan saadaan laskemalla 100% - 4,47% = 95,53%

Esimerkin pelikohteessa palautusprosentti on siis mainio 95,53. Veikkaushuoneen palautusprosentit (ja siis kertoimet) ovatkin markkinoiden parhaimpia Liiga-peleihin. Palautusprosenteissa ja kertoimissa on pelisivustojen välillä suuriakin eroja, joten niiden vertailussa saavuttaa pitkällä aikavälillä todella merkittäviä rahallisia hyötyjä!

Pelivalikoima


Laaja pelivalikoima on tottakai erittäin tärkeää. Jotkin vedonlyöntisivustot saattavat panostaa tiettyihin peleihin, kun taas toiset keskittyvät tarjoamaan mahdollisimman kattavan pelivalikoiman.

Esimerkiksi NordicBet on selkeästi profiloitunut tarjoamaan kiinnostavia pelikohteita nimenomaan pohjoismaisille pelaajille, ja se tarjoaa pelattavia kohteita esimerkiksi hiihtoon ja muihin talvilajeihin.

Selkeä käyttöliittymä


Sivujen selkeys ja käytettävyys on myös todella tärkeää. Sivustojen grafiikka ja ulkoasu eroavat yleensä toisistaan, mutta tärkeintä on nimenomaan niiden selkeys ja helppokäyttöisyys.

Nykyaikaiset vedonlyöntisivustot ovat rakentaneet itselleen myös toimivan tavan pelata mobiilissa. Niinpä mobiilivedonlyönti on useilla pelisivustoilla vähintään yhtä helppoa kuin perinteinen tietokoneella tehtävä vedonlyönti.

Suomenkielisyys ja suomenkielinen asiakaspalvelu


Useimmat vedonlyöntisivut ovat tänä päivänä suomenkielisiä ja tarjoavat myös suomenkielistä asiakaspalvelua. Osa etenkin pohjoisamerikkalaisista pelisivustoista ei kuitenkaan tarjoa palveluitaan suomen kielellä. Vedonlyöntisivustot kuten Matchbook tarjoavat kuitenkin vastapainoksi loistavat pelivalikoimat amerikkalaisiin liigoihin.

Talletukset ja kotiutukset


Talletusten ja kotiutusten tulisi onnistua nopeasti ja turvallisesti. Useimmat listamme vedonlyöntisivut antavatkin mahdollisuuden toteuttaa rahansiirrot sekä reaaliaikaisen verkkopankkisiirron, luottokortin että nettilompakoiden avulla.

Vedonlyöntibonukset


Vedonlyöntibonukset antavat tilaisuuden kartuttaa saldoasi heti pelitilin avaamisen jälkeen. Ne voivat olla toisinaan hyvinkin kannattavia ja houkuttelevia. Bonusten lisäksi useat vedonlyöntisivut tarjoavat asiakkailleen myös monia muita etuja ja arvontoja.

Livelähetykset


Nykypäivänä useat vedonlyöntisivustot mahdollistavat pelaamisen myös livenä. Liveseuraaminen on myös yleisesti käytössä, minkä lisäksi jotkut pelisivustot lähettävät livekuvaa kohteista sivustollaan suorana. Esimerkiksi Unibet, Bet356 ja Nordicbet tarjoavat pelaajilleen usein suoria lähetyksiä useisiin jännittäviin otteluihin.

On myös huomionarvoista, että osa pelisivustoista voi asettaa panosrajoja voittaville pelaajille.
Mitä useampi ylempänä mainituista seikoista on kunnossa, sitä laadukkaampi pelisivusto on kyseessä. Olemme valinneet listoillemme ainoastaan sivustoja, jotka täyttävät kaikki, tai vähintään lähes kaikki, yllä olevat standardit.

Löydät tarkempaa tietoa rahansiirroista, asiakaspalvelusta ja livelähetyksistä myöhemmin tässä artikkelissa. Vedonlyöntibonuksista tietoa saat tästä.

Pelitilin avaaminen vedonlyöntisivustolle


Pelisivustolle liittyminen on todella helppoa ja yksinkertaista. Ensin sinun täytyy tietenkin valita haluamasi vedonlyöntisivusto. Helpoiten se onnistuu tämän sivun yläosassa olevan listan avulla, johon olemme koonneet kaikki parhaat vedonlyöntisivustot.

Kun olet klikannut itsesi linkin kautta sivustolle avautuu ruudullesi yleensä rekisteröintisivu, johon sinun tulee täyttää vaadittavat tiedot. Toisinaan linkki siirtyy pelisivuston kotisivulle, jolloin sinun tulee klikata vielä “avaa tili” -linkkiä.

Täytä tietosi tälle rekisteröintisivulle. Omat tiedot kannattaa täyttää rehellisesti oikein, sillä voittoja kotiutettaessa ollaan tarkkoja näiden tietojen paikkansapitävyydestä. Rekisteröinti sivuillamme löytyviin pelisivustoihin on täysin turvallista ja luotettavaa.

Kun olet suorittanut rekisteröitymisen sinun tulee toisinaan vielä vahvistaa sähköpostisi. Veikkaussivusto lähettää sinulle vahvistuslinkin yleensä parissa minuutissa sähköpostiisi, jota käytit rekisteröitymisen yhteydessä. Klikkaa tässä sähköpostissa olevaa linkkiä ja olet vahvistanut tilisi. Olet nyt valmis tekemään ensitalletuksesi ja aloittamaan itse vedonlyönnin.

Esimerkki prosessista:

1. Olet kiinnostunut vedonlyönnistä Liiga-peleihin ja haluat tehdä pelitilin Veikkaushuoneelle. Pääset sivulle kätevästi sivustomme linkkien avulla (esimerkiksi tämän sivun yläosan lista). Sinun täytyy klikata oranssia linkkiä, jossa lukee “Pelaa nyt!”

2. Siirryt Veikkaushuoneen rekisteröintisivulle, johon sinun tulee täyttää seuraavat tiedot: nimi. ikä, sähköposti, sukupuoli, maa ja osoite. Lisäksi sinun tulee luoda haluamasi käyttäjätunnus ja salasana, joiden avulla pääset myöhemmin kirjautumaan pelitilillesi. Muista myös antaa tarvittaessa bonuskoodi (tässä tapauksessa VEIKKAUSHUONE100 ), niin varmistat itsellesi vedonlyöntibonuksen.

3. Seuraavaksi siirryt sivulle, jossa voit tehdä ensimmäisen talletuksesi. Voit valita haluamasi talletusvaihtoehdon sekä tottakai valitsemasi rahasumman. Veikkaushuoneen tapauksessa maksimoit talletusbonuksesi tallettamalla 100€. Tällöin saat itsellesi 100€ bonuksen ja pelitililläsi on heti 200€ vedonlyöntiä varten.

4. Kun olet tehnyt talletuksen olet täysin valmis aloittamaan vedonlyönnin haluamiisi kohteisiin.

Rahansiirrot


Tallettaminen onnistuu kirjautumalla sisään pelitilillesi ja etsimällä sieltä kohdan, mistä talletuksen voi tehdä. Tämä talletuspaikka on aina helposti löydettävissä, ja usein sinut ohjataan sinne suoraan rekisteröitymisen jälkeen.

Yleisimpiä talletustapoja ovat nettipankkisiirrot, luotto- ja pankkikortit sekä nettilompakot. Näiden lisäksi sivustot tarjoavat myös prepaid-talletuksia Paysafecardin kautta.

Nettipankkisiirrot ovat suosituimpia, helpoimpia ja ilmaisia. Usein nettipankkisiirrot tehdään Trustlyn avulla. Nettilompakoista suosituimpia ovat Skrill ja Neteller, joiden kautta talletus on myös todella nopeaa ja helppoa.

Luotto- ja pankkikorttien avulla tallettaessa sinulta peritään talletusmaksu, mutta se on aina maksimissaan muutaman euron luokkaa. Kaikki talletuksiin liittyvät hinnat ovat löydettävissä vedonlyöntisivostolta ennen talletuksen tekemistä.

Kun olet valinnut haluamasi talletustavan, tulee sinun ainoastaan valita haluamasi rahasumma. Kaikki talletusmenetelmät ovat 100% luotettavia ja turvallisia.

Kotiutuksen täytyy turvallisuussyistä tehdä yleensä samalla menetelmällä, millä teit talletuksesi. Kotiutusajat vaihtelevat käyttämästäsi menetelmästä riippuen, mutta yleisesti sanoen ne vaihtelevat parin tunnin ja muutaman päivän välillä. Kaikista nopeiten ja helpoiten kotiutukset onnistuvat Trustlyn avulla suoraan verkkopankkiisi.

Kotiuttamiseen liittyy, menetelmästäsi riippuen, usein myös käsittelykuluja. Kulujen suuruutta ei kuitenkaan ole syytä pelätä, sillä ne ovat lähes aina vain parin euron luokkaa. Lisäksi esimerkiksi Trustly on täysin ilmainen tapa kotiuttaa voittosi nopeasti ja turvallisesti.

Asiakaspalvelu


Laadukas asiakaspalvelu on tärkeässä asemassa pelaajan viihtyvyyden kannalta. Mikäli eteen tulee ongelmatilanne tai tietystä asiasta haluaa lisätietoa, on tärkeää, että ystävällistä asiakaspalvelua on saatavilla 24/7. Kaikki sivuiltamme löytyvät vedonlyöntisivustot tarjoavat asiakaspalvelua.

Asiakaspalvelun muodot


Asiakaspalvelua voidaan tyypillisesti tarjota kolmella eri tavalla, jotka ovat livechat, puhelin ja sähköposti. Livechatin avulla pystyt reaaliaikaisesti kommunikoimaan asiakaspalvelijan kanssa. Kyseessä on siis eräänlainen vedonlyöntisivujen ylläpitämä pikaviestiohjelma, jonka välityksellä apua, ohjeita ja lisätietoa on yksinkertaista tiedustella.

Puhelintuki on kätevä keino tavoittaa asiakaspalvelu etenkin, mikäli kyseessä on nopea tarve avulle. Sähköposti on taas mainio kommunikointitapa, kun asialla ei ole älyttömän kiire ja asia on kenties hankala selittää lyhyesti puhelimessa.

Asiakaspalvelu sivuillamme olevissa vedonlyöntisivustoilla


Valtaosa sivujemme peliyhtiöistä tarjoaa asiakaspalvelua myös suomen kielellä. Joukossa on kuitenkin myös pohjoisamerikkalaisia sivustoja, joilla ei ole suomenkielistä asiakaspalvelua, vaan kommunikointi tapahtuu englannin kielellä.

Lisäksi on mahdollista, että esimerkiksi sähköpostilla on mahdollista saada asiakaspalvelu äidinkielellään, mutta livechat tarjoaakin apuaan ainoastaan englanniksi. Toinen mahdollisuus on, että suomenkielistä asiakaspalvelua on tarjolla vain tiettyihin kellonaikoihin, jonka ulkopuolella asiakaspalvelu on englanninkielistä.

Useimmat sivuiltamme löytyvistä vedonlyöntisivustoista tarjoavat suomenkielistä asiakaspalvelu niin livechatin, puhelimen kuin sähköpostinkin välityksellä. Tämä takaa sen, että saat varmasti laadukasta apua juuri haluamallasi tavalla ja mihin kellonaikaan tahansa.

Livelähetykset


Live-vedonlyönti on nykyään erittäin yleistä, minkä seurauksena useat vedonlyöntisivut tarjoavat pelaajilleen ilmaisia livelähetyksiä erilaisista urheilutapahtumista. Live-streamit ovat toimiva keino tehdä vedonlyönnistä entistäkin jännittävämpää ja hauskempaa. Useimmiten otteluiden seuraaminen on mahdollista vain, mikäli pelitilillä on rahaa eli ne eivät siis ole yleisesti ja vapaasti netistä katseltavissa.

Unibet , Bet365 ja NordicBet ovat esimerkkejä vedonlyöntisivustoista, jotka tarjoavat livelähetyksiä asiakkailleen. Näistä Unibet tarjoaa mm. Espanjan pääsarjajalkapalloa ja tennistä ATP-kiertueelta, kun taas CHL-jääkiekkoa voit katsoa ilmaiseksi NordicBetin asiakkaana. Vedonlyöntisivustojen tarjoamien livelähetysten kirjo on kokonaisuudessaan todella laadukas. Niiden katsominen on myös todella helppoa, sillä sinun ei yleensä tarvitse ladata erillistä ohjelmaa katsoaksesi streamia.

Verovapaat vedonlyöntisivustot


Veikkaussivustolta saatavien voittojen veronalaisuuteen vaikuttaa se, mistä maasta pelisivusto on saanut pelilisenssinsä. Yleisellä tasolla voidaan sanoa, että mikäli vedonlyöntisivuston pelilisenssin myöntänyt valtio sijaitsee ETA-alueella, voittosi ovat verovapaita. Useat pelisivustot on rekisteröity Maltalle, ja niiltä hankitut voitot ovat siis täysin verovapaita suomalaiselle vedonlyöjälle.

Mikäli vedonlyöntisivuston lisenssi on hankittu ETA-alueen ulkopuoliselta maalta, kuuluu voitoista maksaa verot. Kaikista kotiutuksista ei tarvitse kuitenkaan maksaa veroa, vaan veronalaiset veikkausvoitot syntyvät talletusten ja kotiutusten erotuksena.

Luotettavat ja turvalliset vedonlyöntisivustot


Kaikki sivuillamme löytyvät vedonlyöntisivustot ovat luotettavia ja turvallisia. Yleisellä tasolla voidaan sanoa, että mitä suurempi yritys on kyseessä ja mitä pidempään se on ollut toiminnassa, niin sitä varmemmin se on 100% luotettava pelisivusto. Luotettavat pelisivustot toimivat kuten lupaavatkin ja esimerkiksi voittojen kotiutukset ovat aina pelaajan pankkitilillä ajallaan. Kun vedonlyöntisivusto on luotettava, on pelaajan täysin turvallista säilyttää pelitilillään suuriakin rahasummia.

Koska kansainvälisillä markkinoilla on liikkeellä myös epärehellisiä pelisivustoja, on sivustojen luotettavuuteen tärkeää kiinnittää huomiota jo talletusvaiheessa. Valitsemme sivuillemme vain sellaisia vedonlyöntisivustoja, jotka ovat täysin varmasti 100% luotettavia ja turvallisia.

Miksi liittyä vedonlyöntisivustolle?


Vedonlyöntisivuston valinnalla todellakin on merkitystä ja oikealla valinnalla saavutat itsellesi todella merkittäviä etuja. Korkeat kertoimet ja laaja pelivalikoima ovat kenties kaikista suurimmat syyt liittyä vedonlyöntisivustolle. Pelisivustojen uusille pelaajilleen tarjoamat muhkeat vedonlyöntibonukset tarjoavat mukavan lisäyksen pelikassaasi heti liittymisen jälkeen.

Laadukas asiakaspalvelu, sivuston helppokäyttöisyys ja nopeat rahansiirrot kuuluvat myös laadukkaan pelisivuston ominaisuuksiin. Livelähetykset ja live-vedonlyönti tarjoavat lisäksi jännittävän ulottovuuden vedonlyöntiin. Sulavasti toimiva mobiilisovellus ja voittojen verovapaus ovat myös asioita, jotka erottavat vedonlyöntisivustot toisistaan.

Olemme koonneet sivuillemme parhaat vedonlyöntisivustot, joista voit valita juuri itsellesi parhaiten soveltuvan sivuston vedonlyöntiin.