Päivän parhaat veikkausvihjeet

Tältä sivulta löydät kaikki VB:n ilmaiset veikkausvihjeet. Julkaisemme rehellisiä ja perusteltuja veikkausvihjeitä lähes lajiin kuin lajiin joka päivä. Lajivalikoimamme on laaja ja löydät tunnetuimpien lajien lisäksi vedonlyöntivihjeitä myös pienempiin lajeihin ja sarjoihin.

Sivulta löydät veikkausvihjeitä niin pitkävetoon, vakioveikkaukseen ja muihin erikoisvetoihin. Pelaamme itse aina jokaisen vihjaamamme kohteen ja seisomme perusteluiden kanssa aina vihjeen takana. Veikkausvihjeemme ovat kuitenkin lukijoille aina pelisuosituksia ja toivomme, että teet pelipäätöksesi aina fiksusti oman harkinnan mukaan.

Päivän parhaat veikkausvihjeet

Pelimiehen Paketti - CHL, ATP, MLB | 23.8.2016

Pelimiehen Paketti - CHL, ATP, MLB | 23.8.2016

23.08.2016 16:00

Lue ilmainen, perusteltu Pelimiehen Paketti 23.8.2016 pelattaviin otteluihin CHL:ssä, ATP:ssa ja MLB:ssä. Pelaa kohteita parhaalla kertoimella.

Lue lisää

CHL: HC Lugano - Tappara

CHL: HC Lugano - Tappara

23.08.2016 13:21

CHL | HC Lugano - Tappara | 20:45

Tappara yrittää nousta tappion jälkeen voittokantaan CHL:ssä.

Lue lisää

MLB: Miami Marlins - Kansas City Royals

MLB: Miami Marlins - Kansas City Royals

23.08.2016 13:09

MLB | Miami Marlins - Kansas City Royals | 02:10

Viime kauden World Seriesin voittaja on herännyt taistelemaan paikasta pudotuspeleihin.

Lue lisää

MLB: Toronto Blue Jays - Los Angeles Angels

MLB: Toronto Blue Jays - Los Angeles Angels

23.08.2016 12:49

MLB | Toronto Blue Jays - Los Angeles Angels | 02:07

Blue Jays ja Angels kohtaavat toisensa ensimmäistä kertaa kuluvalla kaudella.

Lue lisää

Pelimiehen Paketti - Veikkausliiga, Ykkönen, Kakkonen & ATP | 21.8.2016

Pelimiehen Paketti - Veikkausliiga, Ykkönen, Kakkonen & ATP | 21.8.2016

21.08.2016 14:10

Lue ilmainen, perusteltu Pelimiehen Paketti 21.8.2016 pelattaviin otteluihin Veikkausliigassa, Ykkösessä, Kakkosessa ja ATP Cincinnatissa. Pelaa kohdetta parhaalla kertoimella.

Lue lisää

Koripallo - ERGO Supercup: Saksa vs. Suomi

Koripallo - ERGO Supercup: Saksa vs. Suomi

19.08.2016 13:59

Koripallo | 20:30 | Saksa - Suomi

EM-karsintoihin valmistava harjoitusturnaus alkaa tänään Saksassa.

Lue lisää

Päivän ohjelma & vihjeet | Perjantai 19.8 Rio 2016

Päivän ohjelma & vihjeet | Perjantai 19.8 Rio 2016

19.08.2016 09:12

Lue keskiviikon 19.8 kisaohjelma ja näet ketä suomalaisurheilijoita on tositoimissa!

Lue lisää

CHL: Krefeld - Kärpät

CHL: Krefeld - Kärpät

18.08.2016 14:57

CHL | Krefeld Pinguine - Kärpät | 20:30

Kärpät jatkaa vieraskiertuettaan keski-euroopassa.

Lue lisää

MLB: Baltimore Orioles - Boston Red Sox

MLB: Baltimore Orioles - Boston Red Sox

17.08.2016 13:00

MLB | Baltimore Orioles - Boston Red Sox | 02:05

Tämä sarja on joukkueille äärimmäisen tärkeä taistelussa suorasta pudotuspelipaikasta. Sarjan ensimmäisen ottelun voitti Red Sox, mutta kuinka käy tänään?

Lue lisää

MLB: Tampa Bay Rays - San Diego Padres

MLB: Tampa Bay Rays - San Diego Padres

17.08.2016 12:33

MLB | Tampa Bay Rays - San Diego Padres | 20:10

Raysin kuuma offense lähettänee Padresin Christian Friedrichin nopeasti vaihtoon.

Lue lisää

Lisää vihjeitäPäivän parhaat veikkausvihjeet

Veikkausvihjeet

Veikkausbonukset.com on yksi parhaista ilmaisia veikkausvihjeitä tarjoavista veikkaussivustoista. Tarjolla on kattavine perusteluineen päivittäin veikkausvihjeitä useampiin suosittuihin lajeihin ja sarjoihin. Löydät veikkausvihjeet kaikkiin suomalaisten suosikkisarjoihin kuten Liiga, NHL, MLB, NBA, Valioliiga sekä mm. suuret arvokisat kuten Jääkiekon MM-kisat ja Jalkapallon EM-kisat sekä Olympialaiset. Panostamme vihjeissämme siihen, että ne olisivat hyödyllisiä mahdollisimman monelle suomalaiselle vedonlyöjälle.

Parhaat vedonlyöntivihjeet

VB:n tavoitteena on tarjota aina parhaita vedonlyöntivihjeitä. Vihjeissä on aina käytetty taustalla tärkeimpiä tilastoja sekä informaatiota, mikä on juuri sille lajille ja sarjalle ominaista. Vedonlyöntiasiantuntijamme koostavat veikkausvihjeet pitkällä vedonlyönti- ja urheilukokemuksella. Löydät vedonlyöntivihjeitä erilaisiin vedonlyöntipeleihin ja muotoihin. Löydät niin pitkävetovihjeet, vakiovihjeet sekä muut pelivihjeet! Kattauksemme pelivihjeissä on laaja ja sen myötä lukijamme saavat ammattitaidolla tehtyjä veikkausvihjeitä lähes joka päivä.

Mitä on hyvät veikkausvihjeet?


Mitkä seikat ovat avainasemassa kun puhutaan hyvistä veikkausvihjeistä? VB:n veikkausvihjeet ovat ensinnäkin täysin ilmaisia vihjeitä. Et maksa pelivihjeistä mitään, vaan voit käydä päivittäin lukemassa veikkausvinkit päivän otteluihin. Haluamme tarjota lukijoillemme aina laadukkaita ja ilmaisia vetovihjeitä.

Vedonlyöntivihjeet ovat aina kohdistettu luotettaville ja hyväksi todetuille vedonlyöntisivustoille. Emme vihjaa yhtäkään vetovihjettä huonoille ja epäluotettaville veikkaussivuille. VB:n voitolliset veikkausvihjeet ovat tuottavia, joten olemme varmistaneet että sivustojen rahansiirrot toimivat luotettavasti ja voitonmaksut onnistuvat ilman ongelmia.

Teemme aina veikkausvihjeisiimme kerroinvertailun. Kerroinvertailu on todella hyvä tapa varmistaa, että löydät vedonlyöntimarkkinasta aina parhaan mahdollisen kertoimen pelikohteelle. Me teemme tämän sinulle automaattisesti ja luettelemme aina kolme korkeinta kerrointa jokaiseen vihjeeseen. Kerroin on aina avainasemassa vetoa tehdessä ja se määrittää, kuinka paljon sinä voitat. Hajauttamalla pelikassaasi eri sivustoille, mahdollistat aina parhaan kertoimen pelaamisen. Suosittelemmekin avaamaan pelitilin useammalle sivustolle, jotta voit lyödä parhaita kertoimia eri sivustoilla.

Katso parhaat vedonlyöntisivustot täältä --> Parhaat vedonlyöntisivustot 2016

Erilaiset veikkausvihjeet

Vedonlyöntimarkkinasta löytyy tällä hetkellä todella paljon erilaisia vedonlyöntimuotoja ja pelejä. Pelivalikoima on kasvanut viime vuosina hurjasti ja sen myötä myös vihjetarjonnastamme löytyy erilaisia pelejä. Olemme jakaneet vihjeemme kolmeen eri kategoriaan, joista löydät vihjeitä erilaisille pelivaihtoehdoille. Löydät niin tavanomaisia vihjeitä ottelun lopputuloksiin, aasialaisia tasoituksia , maalimääriä, yli/alle-vetoja sekä muita erikoisvetoja. Löydät myös ilmaiset vakiovihjeet sivuiltamme.

Löydät erilaiset veikkausvihjeet näistä linkeistä:

- Pitkävetovihjeet
- Vakiovihjeet
- Muut pelivihjeet