Päivän parhaat pitkävetovihjeet

Tältä sivulta löydät kaikki VB:n ilmaiset pitkävetovihjeet. Julkaisemme rehellisiä ja perusteltuja pitkävetovihjeitä lähes lajiin kuin lajiin joka päivä. Lajivalikoimamme on laaja ja löydät vetovihjeitä isoista lajeista ja sarjoista myös pienempiin! Esittelemme parhaat pitkävetovihjeet ja löydät aina kauttamme parhaan kohteen kertoimelle luotettavilta vedonlyöntisivustoilta .

Huom. Vihjaamamme pitkävetovihjeet ovat aina pelisuosituksia ja pelaamme itse jokaisen sivustolla julkaistun vetovihjeen. Muista tehdä oma pelipäätöksesi aina fiksusti oman harkinnan mukaan.

Päivän parhaat pitkävetovihjeet

Pelimiehen Paketti - CHL, ATP, MLB | 23.8.2016

23.08.2016 16:00

Lue ilmainen, perusteltu Pelimiehen Paketti 23.8.2016 pelattaviin otteluihin CHL:ssä, ATP:ssa ja MLB:ssä. Pelaa kohteita parhaalla kertoimella.

Lue lisää

CHL: HC Lugano - Tappara

23.08.2016 13:21

CHL | HC Lugano - Tappara | 20:45

Tappara yrittää nousta tappion jälkeen voittokantaan CHL:ssä.

Lue lisää

MLB: Miami Marlins - Kansas City Royals

23.08.2016 13:09

MLB | Miami Marlins - Kansas City Royals | 02:10

Viime kauden World Seriesin voittaja on herännyt taistelemaan paikasta pudotuspeleihin.

Lue lisää

MLB: Toronto Blue Jays - Los Angeles Angels

23.08.2016 12:49

MLB | Toronto Blue Jays - Los Angeles Angels | 02:07

Blue Jays ja Angels kohtaavat toisensa ensimmäistä kertaa kuluvalla kaudella.

Lue lisää

Pelimiehen Paketti - Veikkausliiga, Ykkönen, Kakkonen & ATP | 21.8.2016

21.08.2016 14:10

Lue ilmainen, perusteltu Pelimiehen Paketti 21.8.2016 pelattaviin otteluihin Veikkausliigassa, Ykkösessä, Kakkosessa ja ATP Cincinnatissa. Pelaa kohdetta parhaalla kertoimella.

Lue lisää

Lisää vihjeitäPäivän parhaat pitkävetovihjeet

Pitkävetovihjeet

Pitkäveto on Suomessa yksittäisistä vedonlyöntipeleistä suosituin. Suomalaiset pelaavat todella paljon pitkävetoa ja VB tarjoaakin ilmaiset pitkävetovihjeet kaikille lukijoille. Pitkäveto on perinteisesti ollut 1x2-vetoja eli kotivoitto-tasapeli-vierasvoitto. Tämän kylkeen on kuitenkin tullut ajansaatossa paljon muita vedonlyöntimuotoja, kuten piste- ja maalimäärien yli/alle-vetoja sekä tasoitusvetoja.

Veikkausbonukset tarjoavat sinulle päivittäin perusteltuja ja ilmaisia pitkävetovihjeitä. Pitkäveto on yksinkertainen peli. Pitkävedossa sinun tulee perinteisesti vain veikata, kumpi joukkue voittaa ottelun. Asiantuntijamme laatii pitkävetovihjeet vankalla urheilu- ja vedonlyöntikokemuksella ja käyttää pitkävetovihjeiden tilastoja hyväkseen kuhunkin lajiin sen vaatimalla tavalla.

Parhaat pitkävetovihjeet

Mitkä seikat tekevät sitten ne parhaat pitkävetovihjeet? VB:n pitkävetovihjeet ovat ennen kaikkea lukijoillemme täysin ilmaisia ja vapaasti hyödynnettävissä. Haluamme tarjota netin parhaat pitkävetovihjeet!

Vetovihjeet parhailla kertoimilla


Kenties tärkein seikka pitkävetovihjeissä on kertoimet. Jokaisen vedonlyöjän tehtävänä on löytää markkinasta ne ylikertoimet, joilla saavutetaan mahdollisimman korkea tuotto. Kaikki vetovihjeet, jotka luet tältä sivustolta tähtäävät siihen, että saavutamme niin itsellemme kuin myös lukijoillemme mahdollisimman paljon voittoa.

Teemme pitkävetovihjeisiimme aina kerroinvertailun, jotta saamme lyötyä parhaat kertoimet. Pitkässä juoksussa voitamme enemmän, mitä useammin hyödynnämme parhaan mahdollisen kertoimen. Listaamme aina sinulle kolme korkeinta kerrointa, jotka olemme löytäneet luotettavilta ja parhailta veikkaussivustoilta .

Pitkävetovinkit ovat aina suunnattu pelisivustoille, jotka ovat luotettavia ja toimivia juuri suomalaisille pelaajille.

Pelivihjeet pitkävetoon

Saat päivittäin pitkävetovihjeet eri lajeihin ja sarjoihin. Löydät niin jalkapallovihjeet, jääkiekkovihjeet, koripallovihjeet ja monet muut pitkävetovihjeet.
Katso myös muut veikkausvihjeemme seuraavista linkeistä:

- Muut pelivihjeet
- Vakiovihjeet