ATP Miami Open: Dzumhur D. - Kukushkin M.

maanantai 28.03.2016 18:07


ATP Miami Open: Dzumhur D. - Kukushkin M.
ATP Miami Open | 01:30 | Dzumhur D. - Kukushkin M.

Nadalin ja Mayerin kaatanut Dzumhur saa tänään kyseenalaista kerrointa.
Kerroin:
3.25 @ Bet365
3.25 @ NetBet
3.10 @ Guts

Vaikka Dzumhur ei ole kovalla alustalla parhaillaan, on hän pelannut todella hyvin tällä kaudella. Hän on puristanut setin verran Goffinilta, Kohlschreiberilta ja Dimitrovilta. Miamissa hän voitti pitkän väännön jälkeen Leonardo Mayerin ja kesti Nadalin kyydissä kaksi erää, kunnes espanjalainen luovutti kovan helteen takia.

Kukushkinin ennakkosuosikin asema on todella erikoinen. Kyllä, hän voitti Novak Djokovicia vastaan kaksi settiä Davis Cupissa, mutta hän on pelannut todella keskinkertaisesti nopeilla kovilla alustoilla. Sydneyssä Reid ja Cervantes onnistui mieheltä viemään setit, Chardy ja Sousa voitti hänet suoraan. Tällä hetkellä ainoa mikä painaa vaakakupissa, on loistava Davis Cup. Olosuhteet ovat kuitenkin nyt täysin erilaiset ja Kukushkin on joutunut jo viikon pelaamaan Miamin paahtavassa helteessä. Tämä syö varmasti juoksuintoa, vaikka tänään ei painajaismainen keli olekkaan.

Dzumhurilla on käynnissä hyvä turnaus ja yli kolmen kerroin hänelle tähän otteluun on täysin absurdi. Tartumme siis siihen.


Tilaa vihjeet ILMAISEKSI Telegram-sovellukseen