ATP Miami Open: Mannarino A. - Kuznetsov An.

maanantai 28.03.2016 17:51


ATP Miami Open: Mannarino A. - Kuznetsov An.
ATP Miami Open | 19:30 | Mannarino A. - Kuznetsov An.

Yltääkö Wawrinkan yllättänyt Kuznetsov jatkoon tästäkin ottelusta?

Vihje:  Mannarino A.

Kerroin:
2.50 @ NetBet
2.37 @ Bet365
2.35 @ Guts

Alkuillasta on luvassa mielenkiintoinen ottelu. Kuznetsov voitti Wawrinkan 2-0, mutta oliko kyseessä Kuznetsovin paremmuus, vai alisuorittava Wawrinka? Wawrinkan tiedetään pelaavasti keskinkertaisesti kaikissa muissa turnauksissa, paitsi Grand Slameissa. Kaksikon tilastot eivät olleet mairittelevat. Kuznetsov sai vain 50% ykkössyötöistä ruutuun, kun Wawrinkan vastaava oli 54%. Wawrinkan ykkössyötön palautusprosentti oli täysin surkea 16% ja hän ei onnistunut hyödyntämään yhtäkään kahdeksasta murtopaikasta. Molemmat pelasivat siis keskinkertaisesti ja Kuznetsovilla kävi hyvät.

Vastaavasti Mannarinolla on alla kaksi hyvää ottelua Marchenkoa ja Querreyä vastaan. Ottelut eivät olleet ranskalaiselta kuitenkaan parasta esitystä. Hänen palautuspelinsä kuitenkin toimi kiitettävästi molemmissa otteluissa ja tästä syystä ranskalainen on suosikki voittamaan tämän ottelun. Kuznetsov ei voi yksinkertaisesti osua vain 50% ykkössyötöistä ruutuun. Varsinkin Querreyä vastaan Mannarino voitti yli 75% kakkossyöttöjä vastaan.

Miamissa on haastavat olosuhteet, mutta tänään on sateen mahdollisuus ja aurinko ei porota kokoajan täydeltä taivaalta. Ranskalaisen palautuspeli tulee olemaan tässä ottelussa suuressa merkityksessä ja sen takia Mannarino ottelun voittaakin.


Tilaa vihjeet ILMAISEKSI Telegram-sovellukseen