Liiga: Pelicans - HIFK

maanantai 28.03.2016 11:44


Liiga: Pelicans - HIFK
Liiga | 17:00 | Pelicans - HIFK

Jatkuuko sarja vielä Helsinkiin?

Vihje:  Normaali peliaika - Lahden Pelicans +1 @ 1.92

Kerroin:
1.92 @ SBOBET
1.89 @ Unibet

Ottelusarja on tänään toisena pääsiäispäivänä katkolla Lahdessa helsinkiläisten hyväksi. Ohjelmassa on kuudes puolivälierä ja HIFK johtaa joukkueiden välistä taistoa 3-2. Onko turkooseilla mitään sanottavaa vai eteneekö IFK kohti mitalipelejä?

Pelicans sortui lauantaina tyhmiin jäähyihin, kun vääristä vaihdoista jaettiin peräti kolme kaksi minuuttista. Ottelu oli tasainen ja molemmilla oli hetkensä. Pelicansin kautta on varjostaneet tyhmät jäähyt, jotka ovat tehneet pelaamisesta ajoittain hyvin vaikeaa. Tänään jäähyihin ei ole varaa, mutta ringetteäkään ei pidä lähteä pelaamaan. Pelikaanit ovat antaneet runkosarjan voittaneelle IFK:lle kovan vastuksen ja tänäänkin paineet kasautuvat helsinkiläisille. Niko Hovinen on noussut tärkeimmällä hetkellä kannattelemaan joukkuettaan ja on torjunut kolme ottelua torjuntaprosentilla 93,4.

HIFK on suuri mestaruussuosikki, eikä suotta. IFK hallitsi kahta ensimmäistä ottelua suvereenisti, mutta pienikin otteen herpaantuminen playoffeissa voi johtaa katastrofiin. Tänään Isku Areenalla nähdään tiukka taisto, eikä jatkoaika olisi yllätys.


Tilaa vihjeet ILMAISEKSI Telegram-sovellukseen