MLB: San Francisco Giants - Arizona D´backs

maanantai 28.03.2016 16:11


MLB: San Francisco Giants - Arizona D´backs
MLB Spring Training | 05:05 | San Francisco Giants - Arizona D´backs

Kauden alkuun muutama päivä! Nostatetaan hieman fiilistä Spring Trainingillä.

Vihje:  Arizona D´backs @ 1.80

Kerroin:
1.80 @ Bet365
1.80 @ Guts

MLB-kauden alkuun on aikaa enää kuusi päivää, joten on aika kaivaa kauden ensimmäinen pelivihje eetteriin. Ottelut ovat edelleen harjoitusotteluita, joten pitäkää panostasot maltillisena. Spring Training on mennyt kirjoittajan betsien osalta hyvin ja alkavaa kautta odotetaan kuin kuuta nousevaa! Spring Trainingin ollessa loppusuoralla alkavat aloittavat syöttäjät viihtyä kummulla noin 5 inningiä.

Isketään kiinni San Francisco Giantsin ja Arizona Diamondbacksin väliseen otteluun. Arizona on vahvistunut alkavaa kautta ajatellen ja tuleekin olemaan kauden ”yllättäjiä”. Hienoin hankinta on Los Angeles Dodgersista saapunut Zack Greinke. Tämä oikeakätinen syöttäjä syötti viime kaudella 19 voittoa ja vain kolme tappiota. Greinken tulo joukkueeseen on kasvattanut koko joukkueen itseluottamusta. D´backs on pelannut harjoitusotteluissa recordilla 20-6. Arizonan pelaajia mahtuu useita Spring Training -kauden top-10 -listoille.

Arizonan aloittavana syöttäjä toimii tänään Kyle Drabek, jonka Spring Trainingin kokonaistilasto näyttää neljää voittoa ja yhtä tappiota. Drabek syötti viime kaudella White Soxin riveissä 5,1 IP ja muuten kausi eteni Minorsin puolella. Giantsin kummulla aloittaa Chris Heston, joka on merkkauttanut kauden harjoitusotteluissa seuraavat tilastot: ERA 5,65, SO 14 ja WHIP 0,98.


Tilaa vihjeet ILMAISEKSI Telegram-sovellukseen