Salibandyliiga: Classic - Viikingit

sunnuntai 27.03.2016 12:30


Salibandyliiga: Classic - Viikingit
Salibandyliiga, välierä | 18:00 | Classic - Viikingit

Pystyykö SPV:n tiputtanut Viikingit haastamaan Classicin vieraissa?

Vihje:  Classic -1 / -1.5

Kerroin:
2.10 @ Unibet
2.00 @ Bet365

Salibandyliigan välierät alkavat tänään ja Tampereella mestarisuosikki Classic kohtaa SPV:n odotetusti tiputtaneen Viikingit. Vetokohdetta asettaessa nojaudutaan vahvasti Classicin kotietuun, vaikka ironisesti joukkueet voittivat runkosarjassa toisensa nimenomaan vieraspeleissä. Pudotuspeleissä kotiedun merkitys kuitenkin korostuu.

Classic tiputti puolivälierissä OLS:n odotetusti, voitoin 4-1. Tamperelaisten ei tarvinnut venyä sarjassa parhaimpaansa, vaan jatkopaikka irtosi hieman puolivaloilla pelaamalla. Tänään luvassa on rytmin vaihdos ja uskon Classicin olevan tähän valmiina, kokeneen valmentajan, Petteri Nykyn ansiosta. Kotijoukkue pääsee otteluun ilman sen suurempia loukkaantumisia. Tärkeää tamperelaisten kannalta on, että joukkueen terävin kärki on ollut pudotuspeleissä tulikuuma ja rosterista löytyy vielä monta nimeä, jotka pystyvät nostamaan tasoonsa parin napsun verran.

Viikingit marssi välieriin lopulta helposti. Tätä osasimmekin odottaa, sillä SPV:n peli ei toiminut kunnolla oikeastaan missään kohtaa kauden aikana. Tänään vastus on kuitenkin luokkaa kovempi ja Viikinkien tiivis puolustuspelaaminen joutuu todelliseen testiin. Viikinkien kokeneiden pelaajien, kuten Harri Forstenin ja Mikael Järven on nyt viimeistään herättävä pudotuspeleihin, sillä muuten helsinkiläisille on luvassa pitkä ehtoo Tampere-Areenassa.Tilaa vihjeet ILMAISEKSI Telegram-sovellukseen