Salibandyliiga: Happee - Oilers

sunnuntai 27.03.2016 12:30


Salibandyliiga: Happee - Oilers
Salibandyliiga, välierä | 18:30 | Happee - Oilers

Onko hirvilauma herännyt vai viekö öljymiehet ensimmäisen kiinnityksen?

Vihje:  Oilers

Kerroin:
2.14 @ Betsson
2.10 @ Unibet

TPS tuotti Happeelle todellisia hankaluuksia puolivälierissä, mutta hirvilauma iski seitsemännessä ottelussa taululle lukemat 9-1 ja marssi välieriin. Puuduttava sarja turkulaisia vastaan satoi Esport Oilersin laariin, joka selvisi välieriin yhtä peliä vähemmällä, joten joukkue on saanut levätä, parannella kolhuja ja valmistautua välieriin jo viikon, kun Happeella huilipäiviä on ollut kolme.

Happeen ongelmat TPS:ää vastaan ei tullut täytenä yllätyksenä, sillä joukkueen peli takkuili pahasti jo runkosarjan loppuvaiheessa. Pitkä sarja TPS:ää vastaan oli myrkkyä viime kautta ohuemmalla rosterilla operoivalle Happeelle. Vielä, kun kokoonpanosta on poissa 50 maalia runkosarjassa iskenyt Veli-Matti Hynynen ja kakkosketjun taiturimainen keskushyökkääjä, Johannes Jokinen, niin jalka alkaa joukkueella painamaan väkisinkin, vaikka taistelutahtoa löytyisi kuinka paljon tahansa.

Oilers pelasi puolivälierissä myös erittäin tiukan sarjan, mutta Erä suostui lopulta taipumaan, voitoin 4-2. Sarja oli ehkä tiukempi mitä ennakkoon kuvittelin, mutta Oilers pelasi välieriin omiin vahvuuksiinsa luottaen. Oilersilla on myös yksi merkittävä poissaolo, kun joukkueen tehokkain maalipyssy, Sylvester Raikamo on sivussa. Oilersilla ratkaisijoita löytyy kuitenkin tasaisesti kaikista kolmesta ketjusta. Jalalla espoolaiset eivät tällä hetkellä häviä Happeelle, ainakaan merkittävästi ja puolustuspelaaminen, sekä maalivahtipeli on Oilersilla Happeeta paremmin hallussa, mikä tulee olemaan merkittävin seikka Oilersin onnistuessa ryöstöretkessään.


Tilaa vihjeet ILMAISEKSI Telegram-sovellukseen