Salibandyliiga, putoamiskarsinta: Salba - Steelers

maanantai 28.03.2016 12:33


Salibandyliiga, putoamiskarsinta: Salba - Steelers
Salibandyliiga, putoamiskarsinta | Salba - Steelers | 28.3.2016

Salba lähtee putoamiskarsintoihin ennakkosuosikkina ja tulee ottamaan ensimmäisen kiinnityksen liigapaikkaan tänään.

Vihje:  Salba

Kerroin:
1.65 @ Betsson
1.65 @ Betsafe

Rutinoitunut Salba on saanut huilata jo pidemmän tovin ja samalla joukkue on pystynyt harjoittelemaan ja parantelemaan kolhujaan liigakarsintoja varten. Nokian KrP oli karsintojen ensimmäisellä kierroksella liian kova vastus, mutta Steelersiä vastaan joukkueella ei pitäisi olla isompaa hätää, mikäli pää vain kestää.

Steelers pelasi pitkän ja kuluttavan sarjan Divarin finaalissa LaSB:ia vastaan ja karsintaottelut Salbaa vastaan tulevat todella nopeesti vastaan, sillä hämeenlinnalaiset ovat saaneet toipua finaalitappiosta vain kaksi kokonaista päivää. Vaikka joukkue olisikin pystynyt pyyhkimään tappion tuoman pettymyksen mielestään, niin kovat playoff-pelit eivät voi olla näkymättä Steelersin vireystilassa.

Steelersin kärkipelaajat ovat jopa taitavampia, kuin Salban, mutta kokonaisuutena Salba omaa laadukkaamman materiaalin, kuin Steelers. Kotipyhätössään Kauppiksella Salba oli Salibandyliigassakin todella ilkeä vastus kenelle tahansa ja fyysisyydessään se voittaa Steelersin kirkkaasti. Iso asia otteluparin kannalta on myös se, että Salban maalivahtikaksikko on Steelersin vastaavaa huomattavasti parempi.


Tilaa vihjeet ILMAISEKSI Telegram-sovellukseen