Viikon vakiovihjeet ilmaiseksi

Tältä sivulta löydät kaikki VB:n ilmaiset vakiovihjeet. Julkaisemme rehellisiä ja perusteltuja vakiovihjeitä jokaisena lauantaina vakio 1 kierrokselle! Vakiovihjeet julkaistaan jokaiselle viikonlopulle ja nyt myös sunnuntaisin uuteen ja suurempaan Grand Prix Vakioon! Seuraamalla Vakiovihjeet sivuamme saat aina käyttöösi VB:n omat vakioveikkausvihjeet, joista voit ottaa tärppejä omiin riveihisi tai pelata saman rivin kuin meillä. Pelaamme aina kaikki vihjeet myös itse ja seisomme perusteluiden kanssa vihjeiden takana.

Vihjeemme ovat aina pelisuosituksia ja kannustamme tekemään harkittuja pelipäätöksiä. Seuraa tätä sivua ja löydät jokaiselle viikonlopulle vihjeet vakioveikkaukseen!

Viikon vakiovihjeet ilmaiseksi

Vakiovihje: Vakio 1 sunnuntai 31.7.2016

30.07.2016 08:57

Vakio 1 -pelissä kohteet tällä kertaa kotimaisilta kentiltä

Lue lisää

Vakiovihje: Vakio 1 sunnuntai 24.7.2016

23.07.2016 13:29

Vakio 1 -pelin kohteita tällä kertaa niin Veikkausliigasta, Ykkösestä, kuin Kakkosestakin.

Lue lisää

Vakiovihje: Vakio Grand Prix 2. 23.7.2016

22.07.2016 13:48

Vakio Grand Prix 2 -peli sisältää tällä kertaa kohteita niin Pohjoismaiden sarjoista, kuin myös MLS:stä.

Lue lisää

Vakiovihje: Vakio 1 sunnuntai 2.7.2016

02.07.2016 12:00

Tällä kertaa Vakion kohteet löytyvät kotimaisen jalkapallon parista

Lue lisää

Vakiovihje: Vakio Grand Prix 2. 2.7.2016

01.07.2016 16:00

Vakio Grand Prix 2 -pelin kohteita tällä kertaa niin EM-kisoista, kuin kotimaan kentiltäkin.

Lue lisää

Lisää vihjeitäViikon vakiovihjeet ilmaiseksi

Vakiovihjeet

Pitkävedon lisäksi suomalaiset rakastavat vakioveikkausta. Vakio 1-peli on vanhin Suomessa pelattu vedonlyöntipeli, jota Veikkaus on tarjonnut. Vakioveikkaus on mielenkiintoinen ja haastava peli, johon kannattaa ehdottomasti hyödyntää meidän tarjoamat ilmaiset vakiovihjeet.

Vakioveikkausvihjeet

Vakio-asiantuntijamme kokoaa jokaiselle vakio 1-kierrokselle täyden rivin, jonka voit hyödyntää itse täysin ilmaiseksi. Kaikki valintamme ovat kirjattuna perusteluineen. Yleisesti vakiorivi koostuu aina jalkapallovihjeistä, mutta pienemmissä arkipäivinä pelattavissa vakioissa on mukana myös jääkiekkoa ja muita lajeja.

Vakio eroaa normaalista pitkävedosta ja vedonlyöjän tulisi aina käyttää harkittua strategiaa pelatessaan vakiota. Tämä on haastavaa, sillä 13 kohteen saaminen oikein vaatii niin taitoa kuin myös tuuria. Vakioveikkauksen asiantuntijamme osaa tehdä vakioveikkausvihjeet hyvän strategian mukaan, jotta voitto-osuus säilyy suurena, mutta myös kohteiden osumistodennäköisyys on hyvä.

Vakiossa ei ole syytä veikata aina suosituimpia joukkueita, sillä suurin osa pelaajista tekee niin ja voitto-osuudet jäävät silloin pienemmiksi. VB:n vakio 1 vihjeet ovat aina laadittu tuottamaan mahdollisimman ison voiton meille itsellemme ja kaikille lukijoillemme.

Grand prix vakiovihjeet

Vuonna 2016 Veikkaus Oy laajensi vakioveikkaus tarjontaansa ja sunnuntaisin pelataan nykyään aina isompi ja laajempi Grand Prix vakio-kierros. Grand prix vakiossa on jopa 18 kohdetta ja todella muhkeat voitot. Vakio 1 vihjeet ja grand prix vakiovihjeet löytyvät viikoittain parapentit.fiista.

Seuraa myös muita vihjesivujamme seuraavista linkeistä:

- Pitkävetovihjeet
- Muut pelivihjeet